Sted: Clarion Hotel Bergen Airport
Program
11.00 – 11.05 Velkommen
v/ Gunnar Bakke
11.05 – 11.35 NHO Mat og drikke frem mot 2020
v/ Petter Brubakk, adm.direktør NHO Mat og Drikke
11.35 – 12.05 På vei til VM
v/ Andre Løvaas
12.05 – 12.30 Ta vare på ressursene og verdiene
(v/Anne-Grete Haugen daglig leder, Matvett AS)
12.30 – 13.00 Mingling i utstillerområdet
13.00 – 13.30 Innovasjon og produktutvikling hos lokalbakeren
v/ Vidar Skoglund, daglig leder Din Baker AS
13.30 – 14.00 Brød og korn som klimavennlig føde
v/Lars Fredrik Stuve, Daglig leder Felleskjøpet
14.00 – 14.20 Mingling i utstillerområdet
14.20 – 14.50 Hvordan øke brødsalget
v/ Øystein Halvorsen direktør Bakehuset AS
14.50 – 15.30 Uavklart
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.