Temaseminar om bærekraftig matproduksjon

12.30-17.00 25. april 2019

Sted: Bjørvika konferansesenter, Oslo

Hvordan kan landbruket i Norge best bidra med bærekraftig matproduksjon med en økende verdensbefolkning?

Se video Nationen: Professor: – Lavere forbruk av rødt kjøtt vil være en katastrofe

 

 

Kl.

 Tema

 Foredragsholder

13:00-13:05

Velkommen ved møteleder

 

Lars Fredrik Stuve, Norske Felleskjøp (i stedet for Anne J. Skuterud)

 

13:05-13:45

Global matproduksjon fram til 2050 – Hva må til for å møte økt etterspørsel og hvilke muligheter er det for å øke produksjonen?

Nils Vagstad, Nibio

Nils Vagstad i Nibio

13:45-14:05

Hvordan kan vi i Norge best utnytte ressursene slik at vi bidrar til å fø verden?

Reidar Almås 

Reidar Almås

14:05-14:25

og Per Christian Rålm, Norske Felleskjøp

14.25-14.55

Pause

 

14:55-15:35

Husdyras rolle i bærekraftig matproduksjon i Norge

Odd Magne Harstad IHA - NMBU

15:35-16:15

Er redusert kjøttforbruk rett medisin i klimapolitikken, og hva med Norges bidrag til verdens matproduksjon i framtida?

Anders Bjartnes, Klimastiftelsen

Anders Bjartnes

16:15-17:00

Paneldebatt med foredragsholderne

 

Lars Fredrik Stuve, Norske Felleskjøp 

 

 

Deltakerliste pr 24.04.19

 

Navn

Organisasjon

1

Reidar Almås

 

2

Gro Tvedt Anderssen

Felleskjøpet Agri SA

3

Inger Antonsen

Landbruks- og matdep.

4

Cesilie Aurbakken

Norges Bygdekvinnelag

5

Kjell Erik Berntsen 

Norsk Sau og Geit 

6

Anders Bjartnes

Klimastiftelsen

7

Nils Bjellum

Felleskjøpet Agri SA

8

Eli Blakstad

Felleskjøpet Agri SA

9

Karstein Brøndbo

Norske Felleskjøp SA

10

Eilin Lundekvam By

Opplysningskontoret for egg og kjøtt

11

Wenche Dramstad

NIBIO

12

Hans Petter Dyrkoren

Felleskjøpet Agri SA

13

Anders O. Eggen

Felleskjøpet Agri SA

14

Bjørn Eidem

Ruralis Utredning

15

Eli Gjerlaug Enger

Norsvin

16

Frank Gjøran Fandin

Felleskjøpet Agri SA

17

Andrea Ficke

NIBIO

18

Trond Fidje

Felleskjøpet Agri

19

Sindre Flø

Norske Felleskjøp SA

20

Kåre Gunnar Fløystad

ZERO

21

Karl-Oskar Fosshaug

Felleskjøpet Agri SA

22

Einar Frogner

Norges Bondelag

23

Nils Haagenrud

 

24

Vilde Haarsaker

AgriAnalyse

25

Hans Kristian Hagen

Felleskjøpet Agri SA

26

Sveinung Halbjørhus

Felleskjøpet Agri SA

27

Erik Harsem

HBC Harsem Bioeconomy Consulting

28

Odd Magne Harstad

IHA - NMBU

29

Svein Egil Hatlevik

Nationen

30

Trude Hegle

Norsk Fjørfelag

31

Kai Roger Hennum

Norske Felleskjøp SA

32

Elisabeth Holand

Felleskjøpet Agri SA

33

Johanne Houge

Norges Bondelag

34

Bente Jahr Jensen

Norske Felleskjøp SA

35

Wenche Irene Kristiansen

Landkreditt SA

36

Harald A. Lein

Felleskjøpet Agri SA

37

Ann-Lisbeth Lieng

Felleskjøpet Agri SA

38

Kristine Hov Martinsen

Norsvin SA

39

Jan Ole Mellby

Geno sa

40

Hilde Mellegård

Bioteknologirådet

41

Helle Margrete Meltzer

Folkehelseinstituttet

42

Klaus Mittenzwei

NIBIO

43

Andre Myrseth

TINE SA

44

Ola Nafstad

Animalia

45

Marte Narvestad

Norske Felleskjøp SA

46

Torunn Nordbø

Opplysningskontoret for brød og korn

47

Torill Emblem Nysted

Animalia AS

48

Eli Reistad

 

49

Per Christian Rålm

Norske Felleskjøp

50

Sigurd Sandaaker

Landbruks- og matdepartementet

51

Håvard Simonsen

Faktotum Informasjon

52

Anne Jødahl Skuterud

Felleskjøpet Agri SA

53

Chr. Anton Smedshaug

AgriAnalyse

54

Caroline Ålum Solberg

Norsk landbrukssamvirke 

55

Lars Fredrik Stuve

Norske Felleskjøp SA

56

Anne Kristin Syverstad

Norsk Landbruksrådgiving

57

Astrid Thuen

AgriAnalyse

58

Erling Thuen

Tidligere NMBU/nå pensjonist

59

Kristian Thunes

Felleskjøpet Agri SA

60

Frode Toven

Norkorn

61

Torbjørn Tufte

AgriAnalyse

62

Morten Tømte

Hoff SA

63

Håkon Tørrestad

Kio

64

John Arne Ulvan

Felleskjøpet Agri

65

Nils Vagstad

Nibio

66

Harald Moksnes Weie

Landbruksdirektoratet

67

Stein Inge Wien

Ringsaker kommune

68

Toril Wikesland

Norges Bondelag

69

Wenche Ytterli

Felleskjøpet Agri SA

70

Arne Elias Østerås

Felleskjøpet Agri SA

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.