BKLF`s fagkonferanse 2016

11.00-16.00 18. juni 2016

Sted: Clarion Hotel Bergen Airport

Program 

11.00 – 11.05             Velkommen

v/ Gunnar Bakke

11.05 – 11.35             NHO Mat og drikke frem mot 2020

                                            v/ Petter Brubakk, adm.direktør NHO Mat og Drikke

11.35 – 12.05             På vei til VM

                                            v/ Andre Løvaas

12.05 – 12.30             Ta vare på ressursene og verdiene

                                            (v/Anne-Grete Haugen daglig leder, Matvett AS)

12.30 – 13.00             Mingling i utstillerområdet

 

13.00 – 13.30             Innovasjon og produktutvikling hos lokalbakeren

                                   v/ Vidar Skoglund, daglig leder Din Baker AS

13.30 – 14.00              Brød og korn som klimavennlig føde

                                   v/Lars Fredrik Stuve, Daglig leder Felleskjøpet

14.00 – 14.20             Mingling i utstillerområdet

14.20 – 14.50             Hvordan øke brødsalget

                                   v/ Øystein Halvorsen direktør Bakehuset AS

14.50 – 15.30             Uavklart 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.