02. oktober 2020
I podcasten «Bak maten med Caroline» har Caroline Ålum Solberg besøk av fagsjef i næringspolitikk hos Norske Felleskjøp Per Christian Rålm, og tidligere leder i natur og ungdom Gaute Eiterjord.
De snakker om hva kraftfôr egentlig er, hvorfor vi bruker det og politikken rundt. De er selvfølgelig også innom hvorfor alle er så opptatte av soya, og forskjellen på rødt kjøtt og hvitt kjøtt både fra et kraftfôr-, miljø- og klimaperspektiv.Hør podcasten her: https://bakmaten.no/2020/kraftfor-pa-godt-og-vondt/«Bak maten med Caroline» er en podcast-serie som forsøker å finne ut av hva bærekraftig mat og landbruk egentlig er. Caroline inviterer gjester med ulike perspektiver og bakgrunner til ærlige samtaler om maten vår.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.