Sted: Scandic Hell, Værnes
Felleskjøpet Fôrutvikling inviterte til kraftfôrmøte. Se plansjer fra foredragene nedenfor.
Hovedtema: Moderne norsk matproduksjon |
TEMA |
TID |
TITTEL |
TALER |
09:15 |
Registrering. |
||
10:00 |
Velkommen! |
Trond Fidje, Felleskjøpet Agri |
|
Innovasjon & verdiskapning |
10:10 |
Moderne matproduksjon på norske husdyr, fôr, innovasjon og verdiskapning. Status og framtidsbilder. |
Spesialrådgiver Arne Bardalen, NIBIO |
10:30 |
Landbruksbarometeret: Landbruk + verdiskapning = sant |
Anja Gotvasli, Sparebanken Midt-Norge |
|
10:50 |
Hva kjennetegner de som lykkes med innovasjon? |
Espen Gressetvold, Tequity Cluster |
|
11:10 |
Innovasjon fram mot 2025 – hva skjer i Felleskjøpet? |
Knut Røflo, FKF |
|
11:30 |
Lunsj, 45 minutter |
||
Bærekraft (på egelsk) |
12:15 |
What is a sustainable food chain? – our approach and future perspectives. |
Juliana Lopes, Amaggi |
13:00 |
The Norwegian government and sustainability – achivements and contributions. |
Hege Ragnhildstveit, Norwegian Climate and Forest Initiative |
|
13:20 |
Coop – the consumer cooperative approach to sustainability. Headlines and examples |
Knut Lutnæs, Coop Norge |
|
13:40 |
Panel diskusjon – bærekraft, mat, forbruker og samfunn. |
||
14:10 |
Kaffe/Frukt, 20 min |
||
Nye råvarer |
14:30 |
HiProMine. How can insects possibly feed the future? |
Professor Damian Józefiak, Poznan University of Life Sciences |
15:10 |
Foods of Norway – status i forskningsarbeidet |
Gro Steene, FKF |
|
15:30 |
Pigs and chickens grow on yeast protein! |
Ana Cruz, FKF |
|
15:40 |
Nye animalske råvarer fra BioCo. |
Hallgeir Sterten, FKF |
|
15:50 |
Pause, 20 min |
||
Fôrutvikling i praksis |
16:10 |
Rett purkefôring gir friske dyr, god velferd og vekst. |
Kari Ljøkjel, FKF |
16:20 |
Fôring av kylling bygger på kunnskap! |
Franciska Steinhoff, FKF |
|
16:30 |
Hva gjør vi når bøndene får for lite grovfôr? |
Leidulf Nordang, FKF |
|
16:40 |
Tanker om målretta fôrutvikling. |
Lars Petter Bartnes, Norges Bondelag |
|
18.30 |
Middag: Markering av FKF 25 år 1993 - 2018 |
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.