Amund Dønnum til næringspolitikk og markedsregulering

Amund Dønnum foran egen åker

Amund Dønnum, som i dag er Forretningsområdesjef marked korn i Felleskjøpet Agri, går fra 1. oktober over i ny stilling som seniorrådgiver i avdeling for Næringspolitikk og markedsregulering, hvor han skal arbeide med å ta Partnerskap for matkorn og planteproteiner videre.

Matkornpartnerskapet arbeider for å øke bruken av norsk korn og planteprotein. Dette er en unik satsing der hele verdikjeden for korn, fra dagligvarekjedene, via bakere, møller, kornhandlerne, forskning, Bondelaget, Småbrukarlaget og NHOMD deltar.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Amund med på laget, sier konserndirektør Eli Reistad, leder for avdeling næringspolitikk og markedsregulering. Med Amund Dønnum som drivkraft har avdelingen og Partnerskapet sikret seg bred erfaring innen kornproduksjon og kornhåndtering, og samtidig erfaring innen forretningsutvikling, salg og innovasjon. Amund skal også bidra i det øvrige arbeidet med næringspolitikk i avdelingen og FKA.

Kalender

15.00-16.00 9. mars 2023

Siste nytt

Felleskjøpet Agri reduserer basisprisen på matkveite og matrug frå 12. desember og aukar basisprisen på bygg frå nyttår for å sikre uttak av målpris.

Prognosane for forventa avling har auka med 59 000 tonn sidan september, og avlinga ser ut til å bli 20 prosent over gjennomsnittet for dei siste fem åra.

Prognosane viser at forventa tilgang er justert opp 54 000 tonn sidan august og 14 prosent høgare enn gjennomsnittet for dei siste fem åra, 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.