Administrerende direktør

Norske Felleskjøp søker ny administrerende direktør.

Norske Felleskjøp SA (NFK) har ansvaret for markedsregulering i kornsektoren og næringspolitiske spørsmål knyttet til korn og kraftfôrpolitikken. Norske Felleskjøp er eid av Felleskjøpet Agri som har 44 000 medlemmer og 15,5 milliarder i omsetning. Visjonen vår er: Lønnsomt landbruk i hele landet og hovedmålet for virksomheten er å bidra til å styrke medlemmenes økonomi. NFK har 7 ansatte og kontorer sentralt i Oslo.

Nåværende administrerende direktør går i 2019 av med pensjon, og vi søker en ny leder som har et stort engasjement for norsk landbruk og som er genuint opptatt av å bidra til å styrke bondens rammevilkår og økonomi, i alle deler av landet.

Norske Felleskjøp skal være et ledende kompetansemiljø innen kornsektoren og bidra til at kornprodusenter i Norge får gode rammebetingelser og godt omdømme. Korn-, kraftfôr- og kanaliseringspolitikk vil være de viktigste fagpolitiske arbeidsområdene.

Mandatet til Norske Felleskjøp er bredt, og administrerende direktør må evne å lede en organisasjon som både har oppgaven som markedsregulator i korn- og kraftfôrsektoren, samtidig som han/hun skal jobbe aktivt og systematisk med å fremme de næringspolitiske interessene for norske kornprodusenter.

Den rette personen har ledererfaring fra kompetansebedrift / organisasjon, erfaring med næringspolitisk arbeid og god innsikt i politiske beslutningsprosesser. Vi ser etter en samlende og synlig leder som bidrar til å bygge sterke og tillitsbaserte relasjoner, er en god budskapsformidler og har en åpen og inkluderende lederadferd.

Evt. spørsmål til stillingen kan rettes til styreleder Anne Jødahl Skuterud mob, 481 11 576, Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi mob. 900 46 689 eller Bente Paulsrud i Amrop Delphi mob. 911 08 165.

Kalender

9.00-16.00 31. januar 2019

Oslo Kongressenter

9.30-15.30 12. februar 2019

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, Oslo

15.00-15.30 14. mars 2019

Norske Felleskjøp

Siste nytt

Norske Felleskjøp søker ny administrerende direktør.

Last ned aktuelle tall for dyrking og forbruk av korn i Norge.

Norske Felleskjøp har endra prognosen for basisprisar på korn og oljefrø frå desember for å treffe målpris. Prisen på havre og oljefrø vert redusert, medan hvete og bygg vert heva.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.