Personvernerklæring for Norske Felleskjøp

Ditt personvern er viktig for Norske Felleskjøp SA, og vi er opptatt av å verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. All behandling av personopplysninger i Norske Felleskjøp skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket.

Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. 

Daglig leder i Norske Felleskjøp er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene som utføres av Norske Felleskjøp.

Vår behandling av personopplysninger

Vi henter og bruker følgende data i forbindelse med påmelding til arrangementer og ved påmelding til nyhetsbrev via www.fk.no

  • Fornavn og etternavn
  • Postadresse/gatenavn
  • Postnummer og -sted
  • Firma eller organisasjon
  • Posisjon
  • E-postadresse
  • Mobilnummer
  • Historikk
  • IP-adress
  • Informasjonskapsler (valgfritt) Se mer informasjon her
  • GEO-lokasjon (valgfritt)

Vi lagrer din maskins IP-adresse av sikkerhetsmessige hensyn i tilfelle det oppdages forsøk på svindel eller andre kriminelle handlinger.

Vi lagrer informasjonskapsler på din maskin i forbindelse med bruk av Google Analytics, se https://www.fk.no/cookies/list

Kortnummer - debet/kredit og personnummer oppgitt i forbindelse med påmelding via deltager.no lagres ikke av oss.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Informasjon om deltagere på våre arrangementer blir lagret i vårt kontaktregister. Vi vil slette personopplysninger om deg som dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller en lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Får andre tilgang til dine personopplysninger?

På kornkonferansen og andre arrangementer vil vi dele lister med deltakernes navn og organisasjon, men ikke e-postadresser, telefonnummer og andre data. Utover dette deler vi ikke dine personopplysninger utenfor Felleskjøpet.

Bruk av databehandlere

Norske Felleskjøp inngår databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysninger som behandles av Norske Felleskjøp lagres hos MailChimp/The Rocket Science Group LLC d/b/a i Atalanta i USA. Norske Felleskjøp har databehandleravtale med selskapet som inneholder EUs standardklausuler.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i og korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv, eller til å protestere mot behandlingen samt rett til dataportabilitet. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.

Du har også rett til ikke å være gjenstand for en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling som har rettsvirkning for, eller på tilsvarende måte i betydelig grad, påvirker deg.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med lovverket, bør du først at dette opp med oss på nfk@fk.no. Du kan også rette en klage til Datatilsynet (post@datatilsynet.no).

 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Registrer opplysningene, så er abonnementet i gang.

Ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt får du:

  • Vite om aktuelle møter og arrangementer
  • Få meldinger om nye kornprognoser, nye kornpriser og andre aktuelle meldinger om landbrukspolitikken.

Avslutte abonnement

Om du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet, kan du når som helst avregistrere deg ved å klikke på lenken nederst i det siste nyhetsbrevet du mottok.

Din sikkerhet

Informasjon og kontaktopplysninger vil ikke bli gitt videre til en tredjepart. 

Sist endret 6. juli 2018 kl 12:00 

Kalender

9.30-15.30 14. januar 2019

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, Oslo

9.00-16.00 31. januar 2019

Oslo Kongressenter

Siste nytt

Norske Felleskjøp har vedteke ny prognose for tilgang og forbruk av korn i sesongen 2018/2019.

Beredskapslagring av såkorn og matkorn kombinert med styrking av økonomien i kornproduksjonen er tiltak som Norske Felleskjøp anbefalte i høringen til Statsbudsjettet 2019.

- Årets avlingssvikt vil antageligvis redusere Norges sjølforsyningsgrad ned mot 30 – 35 prosent. Beredskapen på matkorn og såkorn bør styrkes. Det meldte Norske Felleskjøp i høringen om endringer i statsbudsjettet 2018 i forbindelse med tørken.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.