Næringspolitisk rådgiver/ fagsjef næringspolitikk

Norske Felleskjøp søker ny næringspolitisk rådgiver / fagsjef næringspolitikk.

Norske Felleskjøp har ansvaret for markedsregulering i kornsektoren og næringspolitiske spørsmål knyttet til korn og kraftfôrpolitikken. Norske Felleskjøp er eid av Felleskjøpet Agri. Vi er til sammen 7 ansatte og har kontorer sentralt i Oslo.

 

Oppgavene vil i hovedsak bestå i å utvikle og formidle det næringspolitiske arbeidet knyttet til korn- og kraftfôrpolitikken og tilgrensende områder. Handelspolitiske spørsmål knyttet til kornsektoren vil være en del av oppgavene. Arbeidet vil innebære utstrakt kontakt med blant annet faglagene i landbruket, de andre markedsregulatorene, politiske myndigheter og offentlige forvaltningsorganer.

Norske Felleskjøp har som ambisjon å være landets fremste kompetansemiljø innenfor korn- og kraftfôrpolitikk. En viktig del av stillingen vil være å initiere og gjennomføre utredningsoppgaver på dette feltet. Stillingen vil ha en stor kontaktflate, både internt i Felleskjøpet og eksternt med andre miljøer som arbeider med landbrukspolitiske spørsmål.

Vi søker en analytisk anlagt person med høyere utdanning og gode evner til å formidle budskap. Erfaring og kunnskap om norsk landbruk, landbrukspolitikk og landbrukssamvirket er viktig. Videre bør personen være initiativrik, kontaktskapende og kunne tilpasse seg varierte arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Lars Fredrik Stuve,
tlf. 911 93 021.

 

Skriftlig søknad og CV sendes innen 03.12. 2018 til lars.stuve@fk.no eller Norske Felleskjøp, Boks 9237 Grønland, 0134 Oslo.

Kalender

9.30-15.30 14. januar 2019

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, Oslo

9.00-16.00 31. januar 2019

Oslo Kongressenter

9.30-15.30 12. februar 2019

Norske Felleskjøp, Schweigaards gate 34E, Oslo

Siste nytt

Last ned aktuelle tall for dyrking og forbruk av korn i Norge.

Norske Felleskjøp har endra prognosen for basisprisar på korn og oljefrø frå desember for å treffe målpris. Prisen på havre og oljefrø vert redusert, medan hvete og bygg vert heva.

Norske Felleskjøp søker ny næringspolitisk rådgiver / fagsjef næringspolitikk.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.