Lavere forbruk av rødt kjøtt vil være en katastrofe

For norsk matproduksjon og ressursutnyttelse vil det være en katastrofe med et stort kutt i forbruket av rødt kjøtt, mener NMBU-professor Odd Magne Harstad.

Kalender

9.00-15.30 26. januar 2023

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, 0181 Oslo

Siste nytt

Prognosane viser at forventa tilgang er justert opp 54 000 tonn sidan august og 14 prosent høgare enn gjennomsnittet for dei siste fem åra, 

Vi skal bidra til lønnsom matproduksjon over hele landet gjennom attraktive og konkurransedyktige fôrprodukt til produksjons- og kjæledyr.

Høg pris på rug i to veker til for å legge til rette for uttak av målpris.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.