Opplysningskontoret for brød og korn

Daglig leder Torunn Nordbø har gitt ut flere bakebøker, og hun har blant andre hatt Ingrid Espelid Hovig med på laget.

Opplysningskontoret for brød og korn ble opprettet høsten 2007.

Formålet er å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet for alle aktørene i verdikjeden for å øke kunnskapen om og forbruket av brød og kornprodukter. Med troverdig kunnskap som fundament skal Opplysningskontoret for brød og korn være kreative og ryddige, uredde og lekne, vise omsorg samt ha en enkel og miljøvennlig profil.

Opplysningskontoret er finansiert med 50 % av inntektene fra omsetningsavgiften på korn, 17 % fra matmelmøllene og 33 % fra bakerne. Budsjettforslaget fra OBK med behov for midler fra omsetningsavgiften går via markedsregulator, Norske Felleskjøp, som gir sin anbefaling om budsjettforslagene fra styret i opplysningskontoret overfor Omsetningsrådet.

Opplysningskontoret for brød og korn

Kalender

15.00-15.30 14. mars 2019

Norske Felleskjøp

9.00-12.00 25. april 2019

Thon Hotel Opera i Oslo

12.00-17.00 25. april 2019

Thon Hotel Opera i Oslo

Siste nytt

Norske Felleskjøp endrar basisprisar for å sikre uttak av målpris på havre og matkveite.

Norske Felleskjøp anbefaler at et beredskapslager for 4 måneders forbruk av matkorn etableres og fylles med korn.

Norske Felleskjøp har laget et hefte om markedsordningen for korn.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.