Stine Gregersen Vhile

Stine Gregersen Vhile

Utviklingssjef kjæledyrfôr

Stine Gregersen Vhile blir sjef for kjæledyrfôr i Felleskjøpet

Stine Gregersen Vhile (49) er et kjent navn i kraftfôrbransjen gjennom to perioder i Norgesfôr og to perioder ved NMBU. Gregersen Vhile er utdanna veterinær og har i tillegg en doktorgrad fra NMBU. Doktorgradsarbeidet omhandla ernæring hos hund og blårev.

- Stine har variert erfaring fra både fag og forretning, og har innblikk tilknytta flere dyrearter. Hun har også bred innsikt rundt forskning og formidling, både som lærer på universitetsnivå og på videregående skole. Vi har også observert henne som en dyktig formidler av fag i møte med kunder og marked, sier administrerende direktør Knut Røflo i FKF.

Privat har Stine Gregersen Vhile lang erfaring med, og interesse for, hund. Hun har tidligere drevet aktivt i Norske Redningshunder og har hatt en grå schæferhund som godkjent redningshund. Nå har Stine og familien to irske settere som trenes aktivt mot jakt og jaktprøver.

- Stine vil tiltre i Felleskjøpet Fôrutvikling 1. oktober, og vil ta hovedansvaret for utviklingsarbeidet innenfor kjæledyrområdet. Stine vil også ta del i annet utviklingsarbeid i FKF og i tilknytta virksomheter, sier Røflo.

Den nye utviklingssjefen på kjæledyrsfôr er i dag ansatt som fagsjef i Animalia AS. Hun er bosatt på Hellerasten i Nordre Follo kommune.

Hun vil ha daglig tilhold hos FK Agris avdeling på Holstad i Ås kommune, men pendle til selskapets kontor i Trondheim ved behov.

Kalender

9.00-15.30 26. januar 2023

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21, 0181 Oslo

Siste nytt

Prognosane viser at forventa tilgang er justert opp 54 000 tonn sidan august og 14 prosent høgare enn gjennomsnittet for dei siste fem åra, 

Vi skal bidra til lønnsom matproduksjon over hele landet gjennom attraktive og konkurransedyktige fôrprodukt til produksjons- og kjæledyr.

Høg pris på rug i to veker til for å legge til rette for uttak av målpris.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.