Ana Cruz

Ana Cruz

Nærings Ph D

458 42 260

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Ana Cruz er ansatt i et treårig prosjekt finansiert via ordningen «Nærings Ph.D» i Norges Forskningsråd. Ana er tilknytta prosjektet «Foods of Norway» på NMBU. Dette prosjektet arbeider med utvikling av nye råvarer, særlig fra skog og hav. Ana studerer hvordan protein fra gjær som igjen vokser på sukker fra norsk gran kan fungere i fôrrasjoner til gris.

Kalender

8.00 7. juni - 16.00 9. juni 2019

Holt Gård i Vestfold

Siste nytt

- Vi har hatt en riktig arealbruk og arbeidsdeling mellom produksjonene, men kornarealene har minket kraftig siden 1991. Vi må snu denne utviklingen for å øke matproduksjonen på en bærekraftig måte, sier Per Christian Rålm i Norske Felleskjøp.

Siste oppdaterte prognose for tilgang av norsk korn stadfester tidlegare prognosar med tilgangen på 55 % av tilgangen sesongen før.

Tiden er nå inne for å satse spesielt på matbygg, og det bør staten støtte i årets jordbruksoppgjør.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.