Ana Cruz

Ana Cruz

Produktutvikler fjørfefôr

458 42 260

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Ana Cruz er ansatt i et treårig prosjekt finansiert via ordningen «Nærings Ph.D» i Norges Forskningsråd. Ana er tilknytta prosjektet «Foods of Norway» på NMBU. Dette prosjektet arbeider med utvikling av nye råvarer, særlig fra skog og hav. Ana studerer hvordan protein fra gjær som igjen vokser på sukker fra norsk gran kan fungere i fôrrasjoner til gris.

Kalender

9.00-15.30 18. januar 2022

Oslo Kongressenter, Youngs gate 21

Siste nytt

- For andre år på rad aukar innhaldet av norsk korn i brød og kornprodukt. Norsk korndyrking har dei siste åra vore gjennom ein liten revolusjon, seier Eli Reistad, direktør for næringspolitikk og marknadsregulering hos Felleskjøpet Agri.

Prognosane viser at forventa tilgang er justert ned 54 000 tonn sidan august, men tilseier framleis ei avling over femårssnittet. 

Omsetningsrådet har sett omsetningsavgifta for korn til 2,5 øre/kg, etter framlegg frå styret i Felleskjøpet Agri.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.