Plansjer fra åpen kraftfôrdag 2016

Åpen kraftfôrdag

Felleskjøpet Fôrutvikling inviterte til åpent møte om kraftfôr 6. september 2016. Her er plansjene fra foredragene.

Kraftfôr påvirker landbrukspolitikken direkte og griper rett inn i sjølforsyningsdebatten. I en bærekraftig landbruksproduksjon har kraftfôr en avgjørende rolle, og det samme er tilfellet når det handler om konkurransedyktig norsk matproduksjon. For at bonden skal lykkes med lønnsom drift er bruk av kraftfôr og riktig arealutnytting en forutsetning. Kort oppsummert, kraftfôr er viktig for bonden og hele samfunnet.

For å belyse flere av disse temaene inviterte vi til åpen kraftfôrdag.

Hovedtema:
Fôr til norske husdyr på norske ressurser. Status og framtidsutsikter.

Sted:
Radisson Blu Airport Hotell, Gardermoen

Tidspunkt:
Tirsdag 6. september. 09:30 – 17:30. Mulighet for middag om kvelden

Program

Hovedtema: Fôr til norske husdyr på norske ressurser. Status og framtidsutsikter.

09.30 – 10.00

Registrering

 

10:00 – 10.10

Trond Fidje

10.10 – 10:40

Knut Røflo,

Felleskjøpet Fôrutvikling

10.40 – 11.00

Trude Ulven,

Felleskjøpet Agri

11.00 – 11.30

Margareth Øverland / Jon Øvrum, NMBU

11.30 – 12.30

Lunsj

 

12:30 – 13.10

 

Lars Petter Bartnes, Norges Bondelag

13.10 – 13.45

.

Bjarne Håkon Hansen, kommunikasjonsrådgiver og tidligere landbruksminister

13.45 – 14.15

Kaffe/Frukt

 

14:15 – 14.40

Dag Henning Reksnes, Opplysningskontoret for egg og kjøtt

14.40 – 15:05

Nils Hermann Ranum og Anne Grønlund, Regnskogsfondet

15.05 – 15.30

Per Roskifte, Norgesgruppen

15.30 – 15.55

Arne Lofthus, Norges Bonde- og småbrukerlag

16.00 – 16.30

Kaffe/Frukt

 

16.30 – 17.30

Hvordan sikre lønnsom og bærekraftig norsk husdyrproduksjon på vilkår som forbrukeren vil akseptere?

Paneldebatt, debattleder Eva Nordlund, Nationen

19.00

Middag: Tradisjonell, Urban. Kortreist. Internasjonal. Moderne? Men med norske råvarer!

 

Møteledelse: Per Harald Vabø og Trond Fidje

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.