Verdien av landbrukets forsyningsevne

8.00-9.30 24. mai 2017

Sted: Grand Hotel i Oslo

Hva er verdien av å sikre forsyning av norsk mat? Er det samfunnsøkonomisk lønnsomt å opprettholde selvforsyningsevnen?

Den 24. mai offentliggjøres rapporten Verdien av landbrukets forsyningsevne på Grand Hotel i Oslo.

I januar leverte Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap en risiko- og sårbarhetsanalyse for norsk matforsyning. I rapporten er en av de avgjørende forutsetningene at vi har et velfungerende verdensmarked for mat. Det kan være grunner til å stille spørsmålstegn til denne forutsetningen.

Menon Economics har utarbeidet en rapport hvor de viser hvilken verdi norsk forsyningsevne gir samfunnet.

Menon har fått finansiering til rapporten over forskningsmidlene for jordbruk og matindustri og fra Norsk Landbrukssamvirke.

Lanseringen av rapporten er gratis og åpent for alle.

Program:

Frokost- og kaffeservering fra 08:00 – 08:30

– Velkommen v/Ola Hedstein
– Presentasjon av rapport v/Menon Economics
– Spørsmål fra salen

Påmelding

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.